Life must go on...

Här är en bild till av min och Emmas lilla tripp i skogen. Dock är detta lite "utanför" skogen, alltså en nypon buske. :D
Denna bild använder jag samma effekter som i detta inlägg: http://tiaasfotoblogg.blogg.se/2011/may/svartvitfarg.html. Alltså Hue/Saturation och massa kontrast ändringar. Jag målade även svart runt om för att få en sorts mörk toning i kanterna.
Men nu i skolan använder jag mig av Photoshop CS5.

Fakta, Prosa & Poesi

Här är en uppgift vi skulle göra som hette "Fakta, Prosa & Poesi". Jag Ville ha alla bilder svartvita för att få den där dystra känslan som man har vid en begravning. Men sparade färgen på själva rosen för att ge bilden lite liv. Som ni ser runt rosen så "lyser" det lite runt om den, där gjorde jag ett vitt sträck runt om rosen och sänkte opaciteten för att få en liten "gloria" runt den. Annars har jag bara använt mig av effekterna svartvitt, curves och även ändrat lite kontrster och annat.

Resultat av dagens lektion







Dessa två bilder var resultatet av dagens lektion. Satte dessa två bilder i ett och samma inlägg men dem passar inte så värst bra ihop med färger, visst dem e mörka men den röda svampen bryter det lite. Men fortfarande har jag använt mig av Photoshop CS5.










Igår...



Här kommer en till bild från lilla vandringen igår. :P

RSS 2.0